Word nu lid

Hoe lid worden? Voel je iets voor het platteland en zijn bewoners? Dan is de Landelijke Gilde een “buitenkans”!

Als je nu inschrijft dan ben je lid voor de helft van het lidgeld tot het einde van 2021 (dus voor 14 euro in plaats van 28 euro)

Wil je graag lid worden van onze vereniging? Dat kan! Neem contact op met het secretariaat:

Lierstraat 1 9920 Lovendegem  

0495 38 37 85

Fax: 09 372 87 35 

email: lglovendegem@telenet.be.

Rekeningnummer LG Lovendegem:  BE91 7374 1504 6976  

                                        
 

Leden Landelijke Gilden beleven meer!

Als lid van Landelijke Gilden maak je deel uit van een toffe bende van plattelandsliefhebbers. Fijne mensen met een voorliefde voor goed eten, fietsen en wandelen, tuinieren, zorgen voor elkaar en voor het dorp, ... en natuurlijk: met een voorliefde voor den (boeren)buiten.

Kom erbij, want voor 28 euro (of zelfs maar 14 euro voor jouw eerste jaar als nieuw lid!) geniet je van talrijke activiteiten, vriendschappen én ledenvoordelen:  

Wij bieden je heel wat leesvoer: je ontvangt ons ledenmagazine Buiten, het plattelandsmagazine Libelle Nest, de zomerbrochure Buitentips en een nieuwsbrief op maat. Daarnaast krijg je een mooie korting op andere tijdschriften, zoals Libelle en Knack.  

Met jouw lidkaart vallen er ook fijne kortingen te rapen. Een dagje Plopsa De Panne of Plopsa Coo, knutselgerief kopen bij De Banier, winkelen bij Aveve of lekker uit eten bij Lunch Garden? Op vertoon van jouw lidkaart, kan dat alles (en nog veel meer) een stukje voordeliger!

Als lid neem je goedkoper of zelfs gratis deel aan verschillende activiteiten en ben je, samen met je hele gezin, verzekerd tijdens jullie deelname.