Word nu lid

Hoe lid worden? Voel je iets voor het platteland en zijn bewoners? Dan is de Landelijke Gilde een “buitenkans”!

Als je nu inschrijft dan ben je lid voor de helft van het lidgeld tot het einde van 2025 (dus voor 16.5 euro in plaats van 33 euro)

Wil je graag lid worden van onze vereniging? Dat kan! Neem contact op met het secretariaat:

Patrick Van De Walle, Binnenslag 32, 9920 Lovendegem  

0479 609 383 (na 18.00 u)

email: lglovendegem@gmail.com

Rekeningnummer LG Lovendegem:  BE91 7374 1504 6976  

of voorzitter Johan Steyaert, Vellare 56, 9920 Lovendegem.    e-mail: johansteyaert@telenet.be

                                        
 

Leden Landelijke Gilden beleven meer!

Als lid van Landelijke Gilden maak je deel uit van een toffe bende van plattelandsliefhebbers. Fijne mensen met een voorliefde voor goed eten, fietsen en wandelen, tuinieren, zorgen voor elkaar en voor het dorp, ... en natuurlijk: met een voorliefde voor den (boeren)buiten.

Kom erbij, want voor 32 euro (of zelfs maar 16 euro voor jouw eerste jaar als nieuw lid!) geniet je van talrijke activiteiten, vriendschappen én ledenvoordelen:  

Wij bieden je heel wat leesvoer: je ontvangt ons ledenmagazine Buiten, het plattelandsmagazine Libelle Nest, de zomerbrochure Buitentips en een nieuwsbrief op maat. Daarnaast krijg je een mooie korting op andere tijdschriften, zoals Libelle en Knack.  

Met jouw lidkaart vallen er ook fijne kortingen te rapen. Cultuur opsnuiven met de Museumpas of lekker uit eten bij Lunch Garden? Op vertoon van jouw lidkaart, kan dat alles (en nog veel meer) een stukje voordeliger!

Als lid neem je goedkoper of zelfs gratis deel aan verschillende activiteiten en ben je, samen met je hele gezin, verzekerd tijdens jullie deelname.