Actueel

Sneukelen en snuisteren in Lovendegem op zondag 25 juni met start tussen 12.30 u en 14 u

ONDERbroek/ONDERgronds: Hoe gezond is jouw grond? Doe de onderbroekentest!

Een gezonde bodem? Dat is een hongerige bodem! Heel wat verschillende beestjes zoals wormen, schimmels en bacteriën zorgen ervoor dat planten goed kunnen groeien. Wil je weten hoe het bodemleven in jouw tuin is? Doe dan de onderbroekentest! Hoe meer leven in de bodem, hoe sneller je onderbroek is opgegeten! Doe thuis mee met dit experiment!

overlijden van ons medelid, dhr Marc Haeck

We melden het overlijden van ons medelid, dhr Marc Haeck. De afscheidsplechtigheid zal in alle intimiteit doorgaan. We willen langs deze weg ons medeleven betuigen met de beproefde familie.

Vrijwilligers gezocht

Er is steeds nood aan verruiming en verjonging binnen het bestuur en de werking. Elk lid krijgt de kans om zich voor onze beweging in te zetten en kan zich kandidaat stellen als bestuurslid (iedere leeftijd is welkom). Onze enthousiaste bestuursploeg staat te popelen om “jou” er bij te nemen!

gewestelijke seniorenreis Picardië 11 tot 13 mei

3 daagse reis naar Picardië voor senioren nu inschrijven zie uitnodiging

Goed nieuws! Nieuwe Beter Buitenwandeling, nu in Stekene. Volg dit op onze website.

Huldiging 45 jaar lidmaatschap/ afscheid bestuursleden

Overlijden van ons medelid, de heer Adrien Verdegem

We melden het overlijden van ons medelid, de heer Adrien Verdegem. De afscheidsplechtigheid zal doorgaan op donderdag 1 juni om 11 u in de parochiekerk Sint Martinus te Lovendegem. We willen langs deze weg ons medeleven betuigen met de beproefde familie.

Beter buitenwandeling in Lovendegem-Vinderhoute

Pagina's